Og vi venter…..

Nu er marts snart gået, og Gemma er stadig ikke kommet i løbetid.
Hun er jo altid tidligere blevet “trukket i gang” af sin mors løbetid. Så nu hvor hun er alene-hund, tager det åbenbart længere tid at komme i gang.

Jeg får næsten dagligt forespørgsler på hvalpe, og jeg gemmer dem allesammen, så ingen er blevet glemt. Men jeg må også sige, at der nu ligger 60 forventningsfulde familier i den mail-mappe, og ingen er “på listen” før jeg har set fostre på ultralyd, annonceret det her på hjemmesiden, og derefter modtaget opfølgende email fra familien, så jeg ved, at I stadig er interesserede.

Jeg håber virkelig, at nogen af jer har fundet lykken andetsteds i mellemtiden. For det er da noget af et pres for Gemma at have alle de øjne rettet mod sig 😉

Her tænker du på “Og vi venter…..”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.